Toezeggingen


« Terug


ID2328
OnderwerpN236 Franse Kampweg
FractieSP
InhoudN236, misschien dat een nieuw college daaraan wel zou willen bijdragen en zou je dat willen afwachten. Ik zeg erbij, niet tot in de eeuwigheid. Ik weet niet hoe lang men in Gooische Meren en Hilversum van plan is om de collegeonderhandelingen te laten duren. Ik zou mij kunnen voorstellen dat wij twee maanden de tijd nemen, ik ga er toch vanuit dat we dan wel een heel eind op streek zijn, maar om te zeggen, wij wachten net zo lang tot, we moeten op een gegeven moment ermee door, dus als ze met een maand of twee tot een college zijn gekomen, dan ga ik nog een keer een rondje langs de velden maken, want ik neem aan dat u dat van mij verlangt met alle plezier. Daar zal ik u daarover terugkoppelen wat de effecten daarvan zijn, alhoewel ik eerlijk gezegd denk dat een nieuw college niet volkomen anders in een wedstrijd staat omdat je ook van een nieuw college enige consistentie van beleid mag verwachten.
Behandeld inPS
Behandeld in datum3/26/2018
Behandeld in agendaPS 26-03-2018 > 9 Tweede begrotingswijziging 2018; aanvullende voorstellen uitvoering motie 110 (VD-14).
Behandelen inM&F
Stand van zaken18 juni 2018: In de week van 18 juni staat een overleg gepland met de nieuwe wethouders van Hilversum en Gooise Meren. Voor de PS-vergadering van 9 juli zal gedeputeerde een verslag naar de Staten sturen. 24 mei 2018: De onderhandelingen in beide gemeenten zijn afgerond. Het nieuwe college van Gooise Meren wordt op 30 mei 2018 geïnstalleerd. Het nieuwe college van Hilversum op 6 juni 2018. 1 mei 2018: Beide gemeenten zijn nog aan het onderhandelen over een nieuw college. In Hilversum is op 26 april de formatie herstart. In Gooise Meren is op 30 april de formatie gestart.
Behandelen in agenda
PortefeuillehouderPost, E.
Einddatum
Afgedaan
Afgedaan met
Afgedaan met tekst