Toezeggingen aan de raad


« Terug


ID275
TitelCrew in Oud-Rijswijk
AgendapuntRaadsvergadering 09-11-2021 > 4 Algemene beschouwingen en begroting
ToezeggingOp verzoek van Wij. Rijswijk zegt de wethouder toe te onderzoeken of er een vergelijkbare pilot als in de Bogaard gestart kan worden in Oud-Rijswijk. Tijdens Forum Samenleving 10 januari 2023 vastgesteld als afgedaan.
PortefeuillehouderLarissa Bentvelzen
Deadline3/1/2022
Stand van zakenMT: In Forum Samenleving van 6 december 2022 is met de wethouder afgesproken dat er eerst een inhoudelijke beantwoording wordt toegevoegd. Vervolgens kan deze toezegging weer op "Voorstel tot afdoening" worden gezet voorafgaand aan het Forum Samenleving van 10 januari 2023. Dit is afgestemd met Chanelle. MT: Toevoeging: er blijkt wel een inhoudelijke beantwoording te zijn gegeven, maar de brief is niet doorgestuurd naar de raad. Dit zal alsnog gedaan moeten worden.
Afgedaan
Datum afdoening1/10/2023
Voorstel tot afdoening
Inhoudelijke beantwoordingRaad wordt middels brief geïnformeerd Resultaten 2022 op de Crew in Oud Rijswijk Drie mensen die via een Werkervaringsplek (WEP) zijn aangemeld door het WSP hebben een jaarcontract gekregen. Één WEP kandidaat werkt daar nog. De aanvoerder heeft een vast contract gekregen en kwam vanuit een STIPbaan uit Den Haag. Vanuit het UWV zijn er vijf kandidaten werkzaam, waarvan één voor ‘werkfittraject’, twee zijn uitgestroomd naar werk en twee zijn nog vanuit het UWV bij Oud Rijswijk crew aan het werk. Één kandidaat werkt vanuit een zorgtraject en één doet (arbeidsmatige)dagbesteding. Één kandidaat doet beschut werk. In totaal zijn 11 kandidaten werkzaam bij Oud Rijswijk crew. .
Bijlage(s)